LANGUAGE
レンジでゆでる
本格生麺
調理方法
-
1お湯を入れる
麺と乾燥具材(一部商品を除く)を食器に入れ、450ccの熱湯を注ぐ。
お好みで野菜などの具を入れるとさらにおいしく召し上がれます。 -
2レンジで加熱
500W〜700Wで3分30秒または4分30秒加熱します。
[加熱時間はQRコードのラベルに記載]※ラップは不要です。茹で汁のふきこぼれにご注意ください。
-
3まぜる
スープ類を入れ、よくかき混ぜたら完成。
※調理後食器などが熱くなりますので、ご注意ください。
お鍋でもお手軽に調理!
-
1
480ccの水を鍋に入れて火にかけ、熱湯を沸かす。
※90℃以上の熱湯になるまで麺は入れないでください。
-
2
麺と乾燥具材(一部商品を除く)を入れ、3分または4分茹でる。
[茹で時間はレンジの加熱時間-30秒]
お好みで野菜などの具を入れるとさらにおいしく召し上がれます。※茹で汁のふきこぼれに、ご注意ください。
-
3
茹で汁ごと容器に移しスープ類を入れ出来上がり。
※調理後食器などが熱くなりますのでご注意ください。
Real ramen
cooked in the
microwave
METHOD
-
1Pour in hot water
Place ramen and dry ingredients (not included in certain products) in a bowl and pour in 450cc of hot water.
Ramen are even better if you add extra vegetables. -
2Heating in the
microwaveHeat for 3 mins 30 secs or 4 mins 30 secs at 500-700 W.
[ You’ll find heating time under QR code. ]You don’t need plastic wrap.
Be careful the hot liquid doesn’t boil over. -
3Blend
Once you have added soup and blended well, ramen are ready to eat.
Remember that the bowl will be hot when it comes out of the microwave.
Simple to cook
in a pot
-
1
Pour 480cc of water into a pot, turn on the stove and heat water to above 90°.
Do not add ramen until water reaches 90°.
-
2
Add ramen and dry ingredients (not included in certain products) and boil for 3 mins or 4 mins.
[ Heating time is 30 secs less than in microwave ]
Ramen are even better if you add extra vegetables.Be careful the hot liquid doesn’t boil over.
-
3
Pour ramen together with cooking liquid into a bowl and add soup.
Ramen are now ready to eat.Remember that the bowl might
get hot with the boiled soup.
微波炉鲜煮
地道生面
烹煮方法
-
1加开水
将面、干燥配料(一部分除外)放入碗中,注入450cc开水。
随个人口味另添蔬菜等配菜则更加美味可口。 -
2微波炉加热
500W~700W加热3分30秒或4分30秒。
[二维码处有加热时间]※无需保鲜膜。需小心煮汁溢出。
-
3搅拌
倒入汤料搅拌好即可。
※烹煮后碗具等会变烫变热,请多加小心。
用锅烹煮亦轻松快捷!
-
1
锅内加注480cc水后开火,煮至水沸腾。
※水烧至90℃后才可将面放入。
-
2
将面、干燥配料(一部分除外)放入锅中,煮3分钟或4分钟。
[煮面时间较微波炉缩减30秒]
随个人口味另添蔬菜等配菜则更加美味可口。※需小心煮汁溢出。
-
3
将煮面汤一并盛入碗中,添入汤料即可。
※烹煮后碗具等会变烫变热,请多加小心。
微波爐鮮煮
經典原味生面
烹煮方法
-
1倒注熱水
將麵、乾燥配料(一部分除外)置入碗中,注入450cc熱水。
依個人不同口味添加蔬菜等則會更加美味可口。 -
2微波爐加熱
500W~700W加熱3分30秒或4分30秒。
[條碼處有加熱時間]※無需保鮮膜。請小心煮汁過沸外溢。
-
3攪拌
加進湯料攪拌好即可食用。
※煮好後碗會很燙,请注意燙傷。
用鍋煮製亦方便快捷!
-
1
鍋內倒入480cc水後開火,煮沸。
※水燒至90℃以上才可放麵進去。
-
2
將麵、乾燥配料(一部分除外)加進鍋內,煮3分鐘或4分鐘。
[煮麵時間較微波爐縮減30秒]
依個人不同口味添加蔬菜等則會更加美味可口。※請小心煮汁過沸外溢。
-
3
將煮麵湯也盛入碗中,添加湯料即可食用。
※煮好後碗會很燙,请注意燙傷。